LE RELAIS DE L’HIRONDELLE is gelegen in de belgische ardennen, in het hartje van het dorp Stoumont, middenin het groen.

Een ideaal vertrekpunt voor fiets-en mountainbike liefhebbers (Col du Rosier, Côtes de la Vecquée, de la Redoute) of wandeltochten (nabijheid GP 571).

Onze cosy ingerichte vakantiehuisjes stralen warmte uit en bieden u alle comfort : na uw buitenactiviteit kan u lekker genieten van een sauna/bubbelbad en een aangenaam samenzijn met uw familie of vrienden, of uw partner.De omgeving biedt u een overvloed van sportieve en ontspannende mogelijkheiden : Ontdek Spa en zijn Thermen, het circuit van Francorchamps (gemakkelijk toegankelijk), de Hoge Venen, de abdij en knusse straatjes van Stavelot, de stad Malmedy, de alomgekende Ninglespo en Fonds de Quarreux, de watervallen van Coo en het pretpark Plopsacoo, de grotten van Remouchamps, Le Monde Sauvage (safari-zoo) en het wildpark Forestia, de meren van Butgenbach en Robertville, het kasteel van Reinhardstein, diverse musea, skipistes, outdoor activiteiten zoals touwenpistes en kayakafdalingen op de Amblève…en op 45 min. afstand het stadje Durbuy.


Wij staan ter beschikking van onze klanten om hen te verwennen met een persoonlijke en attentvolle service, contacteer ons dus gerust voor uw eventuele specifieke vragen.

Activiteit op de site: mountainbiken organisatie

Afhankelijk van je niveau, zullen we blij om u naar de ontdekking van de mooiste mountainbike routes in de regio. Onze huisjes hebben een afgesloten berging voor fietsen.

contacteer ons voor meer informatie!

Mogelijkheid van verhuren aan de nacht: contacteer ons.